Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

11 Γαζίες




Φωτογραφίες: Δημήτρης Γερονίκος


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΩΝ

Έχετε να μας διηγηθείτε μια ιστορία σας με ένα δέντρο της Αθήνας; Θέλετε να βοηθήσετε να φυτευτεί και να μεγαλώσει μια γαζία στην πόλη; Έχετε ένα μέρος να μας προτείνετε για να τη φυτέψουμε; Παρακαλούμε τηλεφωνείστε στο 6937-442230. Οι ιστορίες σας θα ενσωματωθούν στην παράσταση Γλυκιά Οφηλία, που παίζεται για δεύτερη χρονιά από την Ομάδα Ίσον Ένα στον Κινητήρα Στούντιο, και οι γαζίες σας (προσφορά της παράστασης) θα ενσωματωθούν στους δρόμους της πόλης, στις καθημερινές διαδρομές μας.

Το Σάββατο, 26 Μαρτίου, φυτεύτηκαν οι πρώτες γαζίες στα Εξάρχεια, και κρεμάστηκαν κορδέλες-σήματα με «γλυκές λέξεις» στα κλαδιά τους. Επίσης κρεμάστηκαν κορδέλες στα κλαδιά των δέντρων που την ιστορία τους μας είπατε, την οποία τώρα μπορείτε να διαβάσετε εκεί.

Αναζητήστε τα δέντρα στην πόλη, φροντίστε τα, ποτίστε τα. Βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. Δεν αναζητούμε σπόνσορες, αναζητούμε συμπολίτες. Είμαστε μία Ομάδα, είμαστε Ένας. Ίσως τελικά να είμαστε πολλοί. Ελάτε να φυτέψουμε την πόλη μαζί. Σκεφτείτε τα κλαδιά να απλώνονται στην πόλη, να θροΐζουν, να δροσίζουν, να ξεπλένονται με τη βροχή.

Συν-κίνηση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου